Arkivens dag – Arboga

Lördagen den 9:e november är det åter dags för Arkivens dag som i år har tema gömt eller glömt. På Arkivcentrum Arboga kommer personal från Arboga kommun att finnas på plats för att visa på guldkorn ur arkiven och hjälpa till med att svara på frågor. Arkiv Västmanland ordnar en visning av depån och kommer ställa ut fanor som vanligtvis inte visas upp. Representanter från Kalklinbanans vänner kommer att hålla en föreläsning om Kalklinbanan Forsby – Köping. Knut Larsson och Lasse Karlsson från Västra Mälardalens Släktforskare informerar om hur du kommer igång med släktforskning och hjälper till.

Program:
12:15 visning av depån
13:00 föreläsning Kalklinbanan Forsby – Köping

Öppet mellan 12-15, fri entré
Arkivcentrum Arboga, Köpingsvägen 12

Arrangörer: Arboga kommun, Arkiv Västmanland