Minikurs om arkiv och arkivering

Den 19 april 2017 ger vi, i samarbete med Arboga kommun, en kostnadsfri minikurs om arkiv och arkivhantering i Arkivcentrum Arboga. Och vi ger den vid TVÅ tillfällen – på förmiddagen och på eftermiddagen. Förmiddagstillfället riktar sig särskilt till arbogaföreningar och eftermiddagstillfället till medlemmar, men det går bra att välja fritt för den som vill anmäla sig.

Varje kurstillfälle omfattar cirka 3 timmar. På förmiddagen startar vi 9.30 och beräknas vara klara senast 12.45. På eftermiddagen startar vi 13.30 och skall vara klara senast 16.45.

Klicka här för att se inbjudan och program som pdf: Kursinbjudan 2017
Klicka här för att se affischen riktad till arbogaföreningar som pdf: Kursaffisch 19 april 2017

Anmälan sker senast den 10 april till info@arkivvastmanland.se eller till Magdalena på telefon 070-374 83 15. Glöm inte att ange vilket kurstillfälle Ni helst vill gå på. Antalet platser är begränsat så “först till kvarn” tillämpas.

Observera att lokalen dessvärre ännu EJ är försedd med högtalarutrustning och hörselslinga. Dock är det relativt god akustik.