Öppet program i Svanå

I samband med Arkiv Västmanlands årsmöte den 25 april 2018 har vi tillsammans med Svanå Bruk & Säteri AB ett öppet program för alla intresserade. Här en länk till affischen: Program i Svanå 25 april 2018

Vi startar klockan 15 med att visa och berätta om vårt projekt med att fotografera av den fantastiska kartskatt som finns i Svanå bruksarkiv. Vi visar resultatet och fotografen Hans E Larsson finns på plats och kan svara på frågor. även hembygdsforskare som kan berätta om sina upptäckter i arkiven och det finns böcker och skrifter till försäljning.

Klockan 16 berättar Jan-Erik Lahti från Svanå Bruk och Säteri AB om deras planer för framtiden. Hur de vill utveckla verksamheten och området på ett positivt sätt. Katarina Andersson, som ansvarar för bokningar, programverksamhet med mera, svarar gärna på frågor om den delen av verksamheten.

Katarina tar med oss på visning i herrgården (två visningar, begränsat antal deltagare) och förstås visar vi bruksarkivet.

Under eftermiddagen finns det möjlighet att köpa fika.

Fri entré! Välkomna!